Za men

Казвам се Галина Кацарска,

Za men

Дипломиран магистър съм по „Управление на човешките ресурси’, с над 10 години практически опит. Сертифицирана съм в „Българска асоциация за управление на хората“. Също така съм и сертифициран кариерен консултант Global Career Development Facilitator.

Определям работата си в областта на Човешките ресурси като страст и жажда за нови знания, които водят към подобряване на процеси и постигане на удовлетвореност.

Започнах работа в Корпоративния Свят през далечната 2010 г. като Асистент Човешки ресурси и продължи до 2019 г., през която заемах длъжността Корпоративен HR мениджър. Развитието ми стана постепенно и преминах през всички сфери на човешките ресурси.

Опитът ми е придобит в Корпоративния свят:

  • модна компания, която е безспорен световен лидер;
  • нефтена компания, с дялово участия на Газпром Нефт;
  • компания, която е специализирана в изграждането на Фотоволтаични, Хидро и Вятърни централи в цял Свят.

През 2019 г. взех решение да се отделя от корпоративния свят и да работя като Експерт на свободна практика. Това мое решение ми дава възможността да бъда полезна както за фирми, така и за физически лица.

Работя с малки компании с големи сърца. Силно вярвам, че те оставят отпечатък с труда, който полагат, с качеството, което предлагат и със страстта, която влагат във всичко, което правят ❤️

С какво мога да Ви бъда полезна:

 

• Подбор на персонал;
• Разработване на политики и процедури, адаптирани за конкретна фирмената култура и нужди;
• Изграждане на политики за въвеждане на нови служители и подкрепа в процеса;
• Оценяване на служители, разработване на KPIs и кариерно развитие;
• Проучвания на удовлетвореността на служителите; Идентифициране на области за подобрение и препоръки за последващи действия;
• Одитиране на трудови досиета, вкл. изготвяне на ТРЗ документи.
• Разработване и актуализиране на длъжностни характеристики.

Свържете се с мен!

 

Изборът на външен консултант като мен, гарантира обективност и безпристрастност. Замествам нуждата Ви от наемане на вътрешен служител във Вашата Компания. Запознавам се в детайли с индивидуалните Ви нужди. Използвате услуги ми само за определен проект.

Обичам да изграждам неща от нулата, да участвам в развитието им и да се радвам на прогреса. С удоволствие се включвам в нови проекти в работата ми.

Работното ми време е гъвкаво, за да отговаря на вашите бизнес нужди. Имам възможност и за пътувания 🗺️

Галина Кацарска

HRBulgaria@hrconsultant.bg

0884/77-66-56

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *