Изричното идентифициране на нашите ценности изисква дълбок размисъл – самостоятелна работа, за която много хора никога не са отделяли време в забързаното ежедневие.

Дефинирането и изразяването на твоите ценности, ще ти даде възможност:

 

  • да подобриш самопознанието си по отношение на твоите интереси, предпочитания и нагласи;
  • да изразиш себе си, заявявайки кои са най-важните неща за теб;
  • да избереш твоята първа работа;
  • да направиш желана от теб кариерна промяна;
  • да вземеш ключово решение за професионалното си развитие. Решенията, които ни се налага да правим, се базират на преценки, които се влияят от различни фактори като нашите преживявания, ценности, отношения и емоции.
  • да конкретизираш информация, която можеш да използваш при писане на мотивационно писмо и при явяване на интервю за работа.

 

identifitsirane-na-tsennosti-1

 

Процес

 

В рамките на две онлайн сесии, ще идентифицираме твоите ценности. Ще работим върху уменията ти да ги формулираш и изразиш, както и начините, по които можеш да ги споделиш с други хора.

📝

Това, което не бива да забравяш е, че е напълно възможно твоите ценности да се променят с течение на времето. Особено в случаи, които са променили живота ти.

Ето защо, упражненията, свързани с определяне на ценностите е дейност, която продължава през целия живот. Веднъж, преминал през този процес, би могъл да използваш приложените упражнения и в бъдеще.

Галина Кацарска

📧 galinakatsarska@gmail.com

hrbulgaria@hrconsultant.bg

☎️ +359 884 77 66 56

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *