📑 В случай, че имаш нужда от съдействие:

 • да дефинираш най-важните неща за теб в живота, както в професионален, така и в личен план;
 • да вземаш последователни решения, и без съмнение да предприемаш действия.

tsennosti-na-choveka 1

📑 Ако се сблъскваш с предизвикателства, и все още търсиш отговорите на въпросите, които всеки един човек си задава, а именно:

какво е ценно за мен във взаимоотношенията ми с другите хора?

 • какво е моето призвание, какъв професионален избор да направя, коя е моята подходяща среда?
 • искам ли наистина да заема по-висока позиция, и как това ще се отрази на семейството ми?
 • мога ли да направя ли компромис, и в какви ситуации. Това точният момент ли е да отстоявам позицията си, и готов ли съм да поема отговорността?
 • готов ли съм, притежавам ли всички необходими знания, уменив и опит да тръгна по моя собствен път? Имам ли необходимия кураж?
 • как мога да постигна баланса между професионалния ми и личен живот?

 

📑 То това Практическо ръководство за дефиниране на твоите собствени ценности, е за теб!

Основни ползи

Ще си обясниш:

 • какво представляват ценностите;
 • защо точно те са причината да не се отказваме от трудни задачи, изпълнени с много предизвикателства;
 • как ценностите ще ти осигурят пълната свобода да намериш най-подходящия начин да осъществиш желанията си, и как това ще те мотивира да продължаваш напред.
 • защо ценностите се променят, и ще се убедиш, че това е съвсем нормално.

За мен:

 

Казвам се Галина Кацарска, и вече 11 години работя в областта на човешките ресурси. Преди 3 години напуснах корпоративния свят, тъй като на базата на придобития от мен професионален опит имам възможността да помагам на много повече хора, отколкото има в една организация.

Започнах развитието си от самата нула и стигнах до позиция Корпоративен мениджър човешки ресурси. Сертифициран експерт съм в Българска асоциация за управление на човешки ресурси, и сертифициран кариерен консултант.

Обичам работата си, и не бих си представила да се занимавам с нищо друго. Не си представям какво би станало с мен, в случай, че някой ме лиши от възможността да бъда полезна на хората.

Сега работейки по проекти за различни компании, и с много хора в областта на кариерното развитие, мога да имам пълен поглед над процеса, в който една компания търси своя нов служител, и как човекът, който си търси нова работа би могъл да отговори на тези очаквания и да заеме позицията си.

Истината е, че, много хора се чувстват като черната овца в средата, в която работят или живеят. Разкъсват се от несигурност – кое е по-доброто за тях. Като, че ли все нещо им пречи да намерят своето място.

Вината не е тяхна! Единственото нещо, което трябва да направят е да отделят малко време за себе си.

За какво можеш да разчиташ на мен:

Подготвила съм ти списък с над 200 ценности, както и 6 упражнения. Също така и специално упражнение, което ще ти помогне да затвърдиш пред себе си, че наистина избраните от теб ценности, са валидни за теб към настоящия момент и ситуацията, в която се намираш.

Освен Практическо ръководство за дефиниране на твоите собствени ценности 📚 съм ти подготвила специално упражнение за идентифициране на възможностите, които би оценил/а в професионално естество, както и подарък 🎁 – много приятно четиво, свързано с основните цели в живота ни.

Цената на ръководството (в дигитален формат) е 19 лв.

Какво следва:

 • след като попълниш формата по-долу ще се свържа с теб, за да ти изпратя ръководството и подаръка към него.

Благодаря ти за доверието!

Галина Кацарска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *