HR обучения

Помагам на начинаещи HR колеги по пътя на тяхното кариерно развитие.

Като човек, който е преминал през висшето образование в България, и то точно в областта на човешките ресурси, знам едно нещо със сигурност, и то е, че: студентите се сблъскват с огромен обем информация, и почти никаква практика.

Изправяйки се пред предизвикателството да намерим първия си стаж или работа, ние имаме нужда от шанс, или по-друг начин казано от хора, които да повярват в нас. Имаме нужда и от хора, които вече са минавали по пътя, по който ние тръгваме и знаят повече от нас.

През периода, в който правим първите си стъпки, имаме десетки въпроси. Колкото и учебници и книги да четем, не можем да ги открием в тях, защото няма по-добър учител от практиката.

Обученията, които провеждам са индивидуални, с практическа насоченост, в т.ч. много примери и казуси от практиката, съобразени с конкретните нужди на всеки обучаващ се.

Бихте могли да се свържете с мен, за да обсъдим направлението на човешките ресурси, което сте си избрали за ваше професионално призвание, и съответно подкрепата, от която имате нужда – ☎️ +359 884 77 66 или чрез 📧galinakatsarska@gmail.com.

Ако проявявате интерес към кариерно развитие в областта на човешките ресурси, но сте сигурни кое направление е подходящо за вас – процесът по „Кариерно ориентиране и консултиране“ ще ви бъде много полезен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *