https://hrconsultant.bg/

Открий себе си – преодолей трудностите и намери смисъл

Отвъд Преградите: 9 седмици на истинско свързване в подкрепяща среда“.

Събитие, което ще ви даде пространство да изразите това, което рядко казвате на глас.

Без клишета, без маски, без роли – просто вие, в среда, която насърчава автентичността. Ще бъдете заедно с други хора, които също търсят дълбочина и искреност, търсят истински взаимоотношения и среда, в която да бъдат чути. Имат нужда от пространство за споделяне.

Моля да обърнете внимание, че това не е семинар за личностно развитие.  

Ще участвате в събитие, в което сами ще почувствате желание да споделите най-важното за себе си. Защото когато срещнете хора, които също са готови да говорят открито, в подходящата атмосфера, се създава нещо наистина необикновено.

Това ще бъдат 9 седмици от живота ви, в които ще вдишвате смелост и ще издишвате ограничаващите страхове. Ще се потопите в среда, в която най-силните ви страхове и несигурности ще бъдат източник на сила, а а не слабост.

Какво да очаквате?

  • Честни и дълбоки разговори, които рядко се водят: ще говорим за нещата, които не са лесни за обсъждане – страхове, несигурности, отлагане. Не, за да „ви науча“, а за да създадем пространство, в което да изследвате темите заедно с хора, които минават през същите предизвикателства.
  • Споделяне в кръг: ще имате възможност да изразите мислите и чувствата си по начин, който ще ви накара да се почувствате разбирани. Ще говорите за мечтите, страховете и това, което ви пречи да действате, а процесът на споделяне ще отключи нова енергия и вдъхновение за промяна. Ще имате пространство за истинска откритост, за да споделите какво ви вдъхновява и какво ви дърпа назад. Това ще са истински момент на споделяне.
  • Незабравими моменти на свързване: ще участвате в уникални активности, които създават истинска близост и доверие между вас и останалите. Тук ще изградите не само контакти, а и връзки, които носят стойност и дълготрайно влияние, без да се налага да се преструвате.

Защо да участвате?

  • Защото търсите среда на разбиране и подкрепа, в която да бъдете напълно себе си.
  • Защото по време на събитието ще можете да говорите открито за онова, което наистина ви вълнува – в среда на разбиране и подкрепа.
  • Защото не просто ще слушате – ще участвате в нещо, което ще ви даде нова перспектива.
  • Защото искате и търсите истински човешки връзки – без поза, без предразсъдъци, които ще останат дълго след края на събитието.

Какво ще отнесете със себе си?

  • Нови идеи и решения, вдъхновени от опита на други участници, които споделят същите предизвикателства.
  • Истинска подкрепа и чувство за свързаност с хора, които мислят и чувстват като вас.
  • Подкрепяща общност, която ще остане дълго до вас и след края на събитието.
  • Увереност и нова енергия за действие, без онези прегради, които сте си поставяли.

След тези 9 седмици ще започнете да гледате на себе си и на предизвикателствата пред вас по нов начин.

Местата са ограничени – запазете своето, защото всяка промяна започва с първото действие!

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО

Програма на събитието: „Отвъд Преградите: 9 седмици на истинско свързване в подкрепяща среда“

________________________________________

Начало на събитието: 23.09.2024 г. 

Събитието ще започне в спокойна атмосфера, чаша кафе и една вълнуваща изненада – всяко участие ще стартира с „Тайна мисия“. Това ще бъде вашата лична задача за целия период от 9 седмици, която ще направи запознаването не просто приятно, а наистина споделено. Ще имате възможност да взаимодействате с други хора, които също търсят дълбочина и автентичност, и ще откриете нови начини да създадете значими връзки.

________________________________________

Запознанство: 28.09.2024 г. [Онлайн среща]

Ще се запознаем по начин, който наистина разкрива същността ни. Всеки ще сподели нещо уникално за себе си, а с помощта на игри и въпроси ще създадем усещане за откритост и спонтанност. Ще се изненадате колко лесно и забавно е да започнете истински разговори.

________________________________________

Размяна на мечти и Историята на нашето бъдеще – в седмицата от 30.09.2024 г. до 04.10.2024 г.

Ще се впуснете в творчески процес, който ще ви помогне да създадете карта на вашия вътрешен свят. Чрез различни техники на изразяване, без никакъв натиск или оценки, ще имате възможност да откриете нови аспекти на себе си и да ги изразите визуално и писмено. Това ще ви даде нов поглед върху вашите страхове, мечти и цели.

________________________________________

Размяна на роли, разглеждане на мечтите и изграждане на визията за бъдещето – 05.10.2024 г. [Онлайн среща]

Всеки участник ще изживее мечтата на някой друг. Ще я представи като своя собствена мечта, а останалите участници ще дават идеи за нейното реализиране.

След това ще обсъдим визията на бъдещето, реализирайки мечтата.

Ще се запознаем с техниката на 4-те списъка.

________________________________________

Страх, Несигурност и Отлагане – в периода от 07.10.2024 г. – 18.10.2024 г.

Ще поканим 3-те героя – страха, несигурността и отлагането, но ще ги отпратим много бързо.

Ще си разказваме истории и ще отговаряме на много дълбоки въпроси.

________________________________________

Дълбока Дискусия: Страх, Несигурност и Отлагане – 19.10.2024 г. [Онлайн среща]

По време на тази среща ще разгледаме теми, които често остават невидими – страховете, несигурността и отлагането. Но не просто ще ги обсъдим – ще споделим лични истории и ще се потопим в истински смислени разговори. Всеки ще има възможност да се изрази и да получи обратна връзка от групата, която ще ви помогне да погледнете тези предизвикателства по нов начин.

________________________________________

Споделяне на “Тайната мисия” – 26.10.2024 г. [Онлайн среща]

В този интимен и подкрепящ кръг ще имаме възможност да споделим своите най-дълбоки мисли и чувства – какво ви движи напред, какво ви задържа и какво научихте до този момент на преживяването. Това е процес, който разкрива неподозирани прозрения и създава усещане за взаимна подкрепа и разбиране.

________________________________________

Заключителна среща – Истинска свързаност и Изграждане на общност [ще уточним датата заедно]

Пътуването завършва, но някъде там ни чака нещо ново

Преживяването ще завърши по време на онлайн среща/на живо, по време, на която ще имате възможност да обмените впечатления и идеи с другите участници, докато укрепвате новите връзки, които сте изградили през изминалите седмици. Това е моментът за отпразнуване на всичко преживяно и създаването на трайни контакти.

Попълнете формата по-долу, за да се включите в програмата.